MUDAN AUTOMOIBLE SHARES COMPANY BEPERKTE

KWALITEIT EERST, PRESTIGE EERST, BELANGRIJKSTE KLANT

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

MUDAN AUTOMOIBLE SHARES COMPANY LIMITED

Van goede kwaliteit Rosa Minibus voor verkoop
Van goede kwaliteit Rosa Minibus voor verkoop
Dank u voor uw steun tijdens het verleden. U bent zeer gekwalificeerd en professioneel. wij zijn ook zeer blij met u en uw producten

—— IDIR HICHEM

Apperance is vrij goed en de kwaliteit is stabiel

—— George Bian

U bent van reputatie & krediet

—— Iraido Efrain Garcia

Ik ben online Chatten Nu

MUDAN AUTOMOIBLE SHARES COMPANY LIMITED

1 2 3 4
MUDAN AUTOMOIBLE SHARES COMPANY LIMITED MUDAN AUTOMOIBLE SHARES COMPANY LIMITED MUDAN AUTOMOIBLE SHARES COMPANY LIMITED MUDAN AUTOMOIBLE SHARES COMPANY LIMITED

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Importeur
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Zuid-Amerika
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Mudan
Aantal werknemers : 300~350
Jaarlijkse omzet : 100000000-500000000
Opgericht Jaar : 1998
Export pct : 80% - 90%

Meer dan 40 jaar ervarings op de bussen van de minibus&stad, Mudan Automobile Shares Beperkt Company (verkort als MUDAN) is één van Chinese belangrijke bedrijfsvoertuigfabrikanten (met superieure geografische plaats dichtbij Shanghai).

 

MUDAN bezit drie minibus het assembleren lijnen, één nieuwe energieproductielijn en één chassis het assembleren lijn (6~8 meters). Het productiemateriaal van MUDAN is van van belangrijk niveau in het land, zijn alle kritische productieposities volledig mechanisch en halfautomatisch: Het stempelen door ingevoerde ponsenmachine met origineel pricised vorm; het lassen door Co2-schildlasser en hangt de machine van het vleklassen; assemblerend lijst door vloerkettingen en het vervoersysteem dat van de dakhand wordt bewogen. Het schilderen met anticorrosieve behandeling (Kathodische elektroforese). Zijn jaarlijkse productiecapaciteit is rond 10.000 eenheden voor één verschuiving. Met sterke flexibiliteit, kan MUDAN grote gegroepeerde productie of van de kleine en multi-verscheidenheidsproductie het accroding aan orde schikken. Welke aan de individuele behoeften van busmarkt zeer goed voldoet.

 

In 2014, ervoer MUDAN nieuwe reorganisatie, die nieuwe kernwaarden aan zich en de wereldmarktterugwinning als nieuw doel plaatsen bracht.

 

De intelligentie zal de toekomst verlichten. MUDAN zal bij het ontwikkelen van nieuwe technologische oplossingen voor toekomstig vervoer houden en zal onophoudelijk de beste auto's aan klanten brengen.

 

MUDAN AUTOMOIBLE SHARES COMPANY LIMITED

 

 

 

Contactgegevens
MUDAN AUTOMOIBLE SHARES COMPANY LIMITED

Contactpersoon: Ms. lena

Tel.: 86-0512-58605388

Fax: 86-512-58668106

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)